۱۴۰۳/۱۲/۱۲
اخبار
30
کارگاه آنلاین شبکه ژئوپارک های جهانی در ۷ اسفند ۱۴۰۳ برگزار شد
«ژئوپارک های جهانی یونسکو و خوراک شناسی»

شرکت کنندگان: مدیران و اعضای تیم مدیریت ژئوپارک های جهانی یونسکو
هدف: درس های آموخته شده و کارهای آینده در مورد غذای ژئوپارک
• سهم ژئوپارک های جهانی یونسکو در خوراک شناسی محلی چیست؟
• ژئوپارک های جهانی یونسکو چگونه به غذای کشورها و فرهنگ های مختلف کمک می کنند؟
• چه چیزی ژئوپارک های جهانی یونسکو را به سرزمین های مدل ایده آل برای ترویج غذا و خوراک تبدیل می کند؟
در این کارگاه تعدادی از کارشناسان از کشورهای مختلف در مورد هم افزایی بین ژئوپارک های جهانی و خوراک شناسی سخنرانی کردند.
علیرضا امری کاظمی، متخصص ایرانی و مشاور ارشد ژئوپارک های جهانی ایران نیز در مورد «خوراک شناسی ژئوپارک، تعاریف و ضوابط آن» صحبت کرد.