همزمان با روز جهانی غذا، نخستین کارگاه آموزشی تغذیه سالم در ژئوپارک جهانی ارس برگزار شد.
به مناسبت ۱۶ اکتبر، روز جهانی غذا، کارگاه آموزشی «معرفی خوراکیها و غذاهای سالم» در ژئوپارک ارس برگزار شد.
در این کارگاه، دکتر جوادی، رئیس مرکز تحقیقات بیمه سلامت استان، بهعنوان سخنران اصلی به تشریح اصول علمی تغذیه سالم پرداخت. وی در این نشست به معرفی جامع انواع غذاها و خوراکیهای سالم، ارزش غذایی آنها و تأثیرات مستقیم این مواد بر پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر پرداخت و بر ضرورت تغییر نگرش در سبک زندگی و الگوی مصرف غذایی تأکید نمود.
میثم نجفزاده، سرپرست مدیریت ژئوپارک جهانی ارس، نیز با اشاره به جایگاه راهبردی مقوله گاسترونومی (خوراکشناسی) در توسعه ژئوپارکها، این حوزه را بهعنوان یکی از جاذبههای مهم و مؤثر در جذب گردشگران معرفی کرد. وی توجه به غذاهای بومی و سالم را نهتنها عاملی برای ارتقای سلامت، بلکه گامی مهم در راستای توانمندسازی جوامع محلی، معرفی فرهنگ اصیل منطقه و خلق تجربهای منحصربهفرد برای گردشگران داخلی و خارجی دانست.